Mange fornøyde kunder

Raskt svar på tilbud og henvendelser

Over 2000 fornøyde kunder

Mur og flis

Fliser består typisk av brent leire, stein, glass eller komposittmaterialer. Et stort utvalg gir mange muligheter. Du kan skape spennende effekter ved å kombinere forskjellige flisestørrelser og mønster på både vegger og gulv, utvendig som innvendig.

Selve flisleggingen kan være en utfordring og det er mye å tenke på. Man må ta høyde for eventuelle skjevheter, for eksempel høyder og diagonaler i rommet, vinduer, dører og hjørner. Er det et spesielt mønster man skal legge med flisene er det enda vanskeligere å få et godt resultat. Å bruke kompetente fagpersoner sikrer at resultatet blir som ønsket og kan spare mye tid og frustrasjon. Derfor kan det lønne seg å bruke profesjonelle. Styr utenom fallgruvene og la Meik gjøre jobben. Husk også at spesielt i våtrom bør du alltid bruke autorisert fagmann til arbeidet. Flere forsikringsselskap har krav til bruk av autorisert fagmann med tanke på membran og forsvarlig legging av våtromsgulv.

Meik tar for seg det meste innen innvendig og utvendig flislegging og murerarbeid: gulv, vegger, terrasse, garasje, trappeoppgang, kjøkkenbenk, entré og bad for å nevne noe. Spør oss også om mikrosement! Vi kommer gjerne på befaring for å se på muligheter og løsninger. Meik gjennomfører oppdrag både for privatkunder, næringskunder, og offentlige anbud og anskaffelser

Pristilbud på Mur og flis

Endelig slutt på knirking

Meik var hjemme hos oss og ordnet nytt gulv og vi ble kvitt all knirking. Stuen har blitt et bedre sted. Takk for veldig god hjelp

 

Sofie Ødegård
Tau

Gulv på vårt bad

Kenneth Løvik
Sandnes

Vårt arbeid er signatur for vår neste kunde

Meik tar ingen snarveier, er engasjerte, og tar alle våre kunder på alvor, store som små. Vi bygger vårt omdømme ved å levere god kvalitet og service.
Du slipper å forholde deg til mange firma. Hos oss får du hjelp fra Interiørkonsulent, Maler, Gulvlegger og Flislegger. Vi er stolte av det vi leverer! Meik er vårt nye navn, men Andersen & Harestad AS ble startet av Ernst Torolf Andersen og Kåre Harestad som har drevet malerfirma stavanger i over 40 år. Som ved alle våre tjenester skal det lønne seg og velge fagfolk. Å bruke kompetente fagpersoner sikrer at resultatet blir som ønsket og kan spare mye tid og frustrasjon. Derfor skal det lønne seg å bruke profesjonelle. Styr utenom fallgruvene og la Meik gjøre jobben. Meik tar oppdrag innen maling Stavanger og Sandnes regionen samt i hele Ryfylke.